Voor de Jeugd Dag: (op)Groeien doe je samen

Ben jij op 7 november bij de Voor De Jeugd Dag? Al tien jaar lang is dit hét evenement voor iedereen die werkt voor en met jeugd.

De Voor de Jeugd Dag 2022 volg je vanaf één overzichtelijk online platform. Daar kies je uit alle programmaonderdelen die jij interessant vindt: van regionale proeftuinen, online platforms en ervaringsdeskundigen tot internationale voorbeelden op het gebied van jeugdhulp en jeugdzorg. Kies de sessies waar jij digitaal wilt aanschuiven en maak je eigen programma compleet op maat.

Kindercorrespondent Tako Rietveld praat met kinderen en jongeren die een verhaal hebben dat raakt. En dit jaar blaast de Voor de Jeugd Dag tien kaarsjes uit. Kortom, een traktatie aan inspiratie en vakkennis voor iedereen die bij een gemeente, zorgaanbieder, onderwijs-, branche-, beroeps- of cliëntorganisatie werkt met jongeren. En kun je niet live meekijken, dan ontvang je als je je inschrijft ook alle beschikbare content achteraf.

Het complete programma staat op Voordejeugddag.nl, en op LinkedIn en Instagram tellen we alvast af naar deze jubileumeditie.

Aanmelden kan tot zondag 6 november 23.59 uur.

Meld je nu aan

De Voor de Jeugd Dag is een initiatief van het ministerie van VWS en de VNG. De dag wordt georganiseerd door VNG Connect en het Nederlands Jeugdinstituut is verantwoordelijk voor de inhoudelijke programmering.

Pers

Ben je journalist? Dan kun je:

  • je vraag stellen via pers@nji.nl
  • bellen met 030 - 23 06 349 (maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur)
  • bellen met 06 - 25 66 07 57 (maandag tot en met donderdag tussen 8.30 en 17.00 uur)