Vijf redenen om de Voor de Jeugd Dag te volgen

Ben jij bij de Voor De Jeugd Dag op 7 november, midden in het Europese Jaar van de Jeugd? Er zijn vijf redenen om je snel in te schrijven voor een dag vol inspiratie.

Hier zijn de vijf redenen waarom je dit event niet mag missen!

  1. De Voor de Jeugd Dag is online. Dat is handig. Als je niet live kunt meekijken, ontvang je alle beschikbare content achteraf als je je nu inschrijft.
  2. Al tien jaar lang is de Voor de Jeugd Dag hét evenement voor iedereen die werkt voor en met jeugd. Daarom nemen we je mee in de beweging van de afgelopen tien jaar. We hebben veel met en van elkaar geleerd. En dat blijven we doen, om goed te kunnen inspelen op actuele ontwikkelingen rond jeugd en gezinnen.
  3. De Voor de Jeugd Dag 2022 volg je vanaf één overzichtelijk platform. Hier kies je uit alle programmaonderdelen die jij interessant vindt. Je neemt ook deel aan gesprekken, discussies en polls tijdens de sessies.
  4. Tussen de sessies door kun je terecht op het Jeugdplein. Kindercorrespondent Tako Rietveld verzorgt daar live korte interviews met kinderen en jongeren.
  5.  Jij bepaalt zelf wanneer je zin hebt in een koffiepauze en wanneer je gaat lunchen. Je kunt ook halverwege de dag inloggen om de Voor de Jeugd Dag bij te wonen.

Ben jij erbij? Dan wacht op 7 november een mooi programma op je, speciaal voor jou. Kijk voor meer informatie op Voordejeugddag.nl en volg ons via LinkedIn of Instagram.

Ik schrijf me in

De Voor de Jeugd Dag is een initiatief van het ministerie van VWS en de VNG. De dag wordt georganiseerd door VNG Connect; het Nederlands Jeugdinstituut is verantwoordelijk voor de inhoudelijke programmering.

Pers

Ben je journalist? Dan kun je:

  • je vraag stellen via pers@nji.nl
  • bellen met 030 - 23 06 349 (maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur)
  • bellen met 06 - 25 66 07 57 (maandag tot en met donderdag tussen 8.30 en 17.00 uur)