Samen Toekomst Maken 2020 uitgesteld

In lijn met de kabinetsmaatregelen in de aanpak van het coronavirus is besloten om het event Samen Toekomst Maken te verplaatsen van 16 april naar 27 oktober 2020. Ook de regionale hackathons worden verplaatst.

De organisatie van het event werkt op dit moment hard aan een nieuw programma. Zodra dat bekend is, wordt het gepubliceerd op de website van Samen Toekomst Maken. Tot die tijd kunt u zich niet inschrijven voor Samen Toekomst Maken. Al gekochte kaarten blijven geldig.

Samen Toekomst Maken staat nu gepland in de week voorafgaand aan de jaarlijkse Voor de Jeugd Dag, die plaatsvindt op 2 november. We realiseren ons dat dat niet ideaal is voor bezoekers die naar beide events willen komen. De organisaties van beide events werken aan een onderscheidende programmering. Daarbij ligt de focus van Samen Toekomst Maken op anders innoveren in het jeugddomein. De focus bij de Voor de Jeugd Dag ligt op het bieden van een brede blik op het jeugdveld, met veel kennis en inspiratie uit binnen- en buitenland.

U bent en blijft dus van harte welkom op beide events.

Bron: Nederlands Jeugdinstituut

Pers

Ben je journalist? Dan kun je:

  • je vraag stellen via pers@nji.nl
  • bellen met 030 - 23 06 349 (maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur)
  • bellen met 06 - 25 66 07 57 (maandag tot en met donderdag tussen 8.30 en 17.00 uur)