• HET NJi WERKT AAN DE KWALITEIT
  • VAN DE JEUGDSECTOR
Over het Nederlands Jeugdinstituut

Routebeschrijving

Catharijnesingel 47
3511 GC Utrecht
Telefoon: (030) 230 63 44

Google Maps

Openbaar Vervoer

Het Nederlands Jeugdinstituut is gevestigd in de directe omgeving van station Utrecht Centraal. Vanaf de stationshal loopt u Hoog Catharijne in. Volg de borden met ‘Binnenstad’ en ‘Vredenburg’ totdat u een bordje met ‘Catharijnesingel’ ziet. Ga hier naar rechts en neem de trap of lift naar beneden. Hier gaat u naar buiten, u komt dan op de Catharijnesingel. Ga rechtsaf en steek de Westerstraat over. U vindt het Nederlands Jeugdinstituut na 25 meter aan uw rechterhand.

Voor mensen die geen trappen kunnen lopen
Volg de aanwijzingen hierboven tot u Hoog Catharijne uitkomt. U gaat meteen rechtsaf de Westerstraat in. Na ongeveer twintig meter gaat u linksaf de parkeerplaats op. De ingang van het gebouw bevindt zich aan de linkerkant van de parkeerplaats. Als u aanbelt, zorgt de receptie ervoor dat de deur automatisch wordt geopend. U kunt met de lift naar de receptie op de begane grond.

Auto

De binnenstad van Utrecht, waaronder de Catharijnesingel, is wegens werkzaamheden beperkt bereikbaar per auto. Volg de aanwijzingen op de verkeersborden.

NJi gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.