• WERKEN AAN DE KWALITEIT
  • VAN DE JEUGDSECTOR
Over het Nederlands Jeugdinstituut

Routebeschrijving

Catharijnesingel 47
3511 GC Utrecht
Telefoon: (030) 230 63 44

Google Maps

Openbaar Vervoer

NB. Vanwege verbouwing Hoog Catharijne is de wandelroute vanaf het station tijdelijk gewijzigd!

Download de routebeschrijving

Optie 1: Via uitgang ‘Taxi’
Passeer de controlepoortjes in de stationshal en vervolg uw weg richting winkelcentrum Hoog Catharijne. Na circa 100 meter ziet u aan de rechterzijde een verwijzing naar de ‘Taxi’. Neem deze uitgang. Via een ijzeren trap komt u aan de achterzijde van Hoog Catharijne terecht, vervolgens loopt u langs de bewaakte fietsenstalling en slaat u linksaf de Spoorstraat in. Deze straat (circa 150 meter) loopt u uit en u komt uit op de Catharijnesingel. Bij BCN gaat u linksaf richting ons gebouw (circa 100 meter).

Optie 2: Via uitgang Stationshal’, tevens geschikt voor mindervaliden
Passeer de controlepoortjes in de stationshal en houd rechts aan. Hier treft u in de rechterhoek van de stationshal een lift en een roltrap aan die u naar een lager gelegen vloer leiden. Vervolg uw weg en u komt uit aan de achterzijde van Hoog Catharijne. Steek het Stationsplein over en neem de Spoorstraat. Vervolg deze straat (circa 150 meter) en u komt uit op de Catharijnesingel. Bij BCN gaat u linksaf richting ons gebouw (circa 100 meter).

Kunt u geen trappen lopen?
Volg de aanwijzingen hierboven tot u bij het Nederlands Jeugdinstituut uitkomt. Vervolgens loopt u door en gaat u na circa 20 meter meteen linksaf de Westerstraat in. Na ongeveer 20 meter gaat u linksaf de parkeerplaats op. De ingang van het gebouw bevindt zich aan de linkerkant van de parkeerplaats. Als u aanbelt, zorgt de receptie ervoor dat de deur automatisch wordt geopend. U kunt met de lift naar de receptie op de begane grond.

Auto

De binnenstad van Utrecht, waaronder de Catharijnesingel, is wegens werkzaamheden beperkt bereikbaar per auto. Volg de aanwijzingen op de verkeersborden.

NJi gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.