• WERKEN AAN DE KWALITEIT
  • VAN DE JEUGDSECTOR
Kindermishandeling

Ons aanbod

Foto Anita  Kraak
Als gemeente wilt u huiselijk geweld en kindermishandeling tegengaan. Dat vraagt om een integrale aanpak. Het Nederlands Jeugdinstituut biedt u samen met Movisie informatie en ondersteuning bij de ontwikkeling van een samenhangend gemeentebeleid.

Het NJi en Movisie bundelen de krachten en bieden gemeenten ondersteuning bij de vormgeving van een integraal beleid gericht op de aanpak van kindermishandeling en huiselijk geweld. Dat doen we door kennis, advies en praktische hulpmiddelen aan te bieden op basis van de laatste inzichten.

Een deel van deze kennis komt tot stand met publieke gelden en stellen we daarom gratis beschikbaar via onder andere dossiers en databanken op onze websites. Daarnaast bieden we tegen betaling advies op maat, projectbegeleiding, trainingen of hele specifieke kennis zoals lokale cijfers en gegevens. Wat we ook doen, ons uitgangspunt is dat onze activiteiten het maatschappelijk belang dienen.


Logo Nederlands Jeugdinstituut
Logo Movisie
Vragen?

Josine Holdorp is contactpersoon.

NJi gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.