• HET NJi WERKT AAN DE KWALITEIT
  • VAN DE JEUGDSECTOR
Agenda

Familiegroepsplan. Hopeloze missie of ei van Columbus?

23 januari 2017 - Themabijeenkomst


Tijd:

13.00 tot 17.00 uur

Locatie:

Zaalverhuur 7, Boothstraat 7, Utrecht

Kosten:

Gratis.

Aanmelden:

Er is plaats voor ongeveer 80 personen. Aanmelden kan per mail bij Gea Koedam, g.koedam@nji.nl


Het familiegroepsplan: een hopeloze missie of juist het ei van Columbus? Het Nederlandse Jeugdinstituut organiseert op 23 januari 2017 een themamiddag over het gebruik van het familiegroepsplan in het gedwongen kader. Meld u snel aan, want er is maar een beperkt aantal plaatsen!

In de bijeenkomst gaan we in op hoe het familiegroepsplan in de praktijk wordt ingezet en wat de ervaringen ermee zijn. Naast een aantal korte inleidingen bespreken we aan verschillende tafels simultaan het familiegroepsplan vanuit verschillende invalshoeken. Het precieze programma wordt in de loop van januari bekend gemaakt. Houd hiervoor deze website in de gaten.

In aanloop naar de bijeenkomst wordt op www.nieuwejeugdbescherming.nl het debat gevoerd over het gebruik van het familiegroepsplan. Houd voor de artikelen daarover de website of uw e-mail in de gaten.

De bijeenkomst over het familiegroepsplan vindt plaats op 23 januari 2017 van 13:00 – 17:00 uur in Zaalverhuur 7 in de Boothstraat 7 te Utrecht. Er is plaats voor ongeveer 80 personen. Aanmelden kan per mail bij Gea Koedam, g.koedam@nji.nl


NJi gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.