• HET NJi WERKT AAN DE KWALITEIT
  • VAN DE JEUGDSECTOR
Agenda

Veiligheid van het kind in het wijkteam

2 juni 2017 - Werkbijeenkomst


Tijd:

13.30-17.00 uur

Locatie:

Utrecht, precieze locatie volgt.

Aanmelden:

Er is een beperkt aantal plaatsen. Bij overtekening geldt een afweging op datum van inschrijving en maximaal twee personen per organisatie.

Ik meld me aan

Ben jij bewust van welke drempels je ervaart bij het signaleren en omgaan met onveilige opvoed- en opgroeisituaties? Reflecteren is een eerste stap om bewust te worden van jouw drempels en uitdagingen. In de praktijk is hier vaak weinig tijd en ruimte voor. Daarom organiseert het NJi een bijeenkomst waarin reflecteren en uitwisselen van gedachten rond dit thema centraal staan. Ook biedt de bijeenkomst handvatten en tips hoe je dit samen met collega’s kunt aanpakken in jouw team.

Op basis van gesprekken met wijkteammedewerkers vorig jaar heeft het NJi een reflectietool ontwikkeld voor het borgen van de veiligheid van het kind. Op de bijeenkomst leer je hoe je deze tool kunt gebruiken. De bijeenkomst is ook een mooie gelegenheid om met wijkteamcollega’s uit het hele land van gedachten te wisselen.

Voor meer informatie over de bijeenkomst kun je terecht bij Nikki Udo, n.udo@nji.nl of (030)230 64 16.

Start bijeenkomst: 13.30- 17.00 uur
Inloop en lunch: vanaf 12.30 uur

NJi gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.