• HET NJi WERKT AAN DE KWALITEIT
  • VAN DE JEUGDSECTOR
Agenda

Jongerenwerk is Toekomst

25 april 2017


Tijd:

10.00 tot 17.00 uur

Locatie:

Hogeschool van Amsterdam, locatie Wibauthuis

Kosten:

De kosten zijn € 95,00 per persoon (en voor studenten €50,00, met een maximum van 30 studentaanmeldingen). Informeer bij je werkgever naar inzet van het scholings- of loopbaanbudget.

Aanmelden:

Aanmelden kan tot 14 april

Ik meld me aan

Kom naar de Dag van het Jongerenwerk 2017, een werk- en uitwisselingsbijeenkomst van, voor en door 250 uitvoerend jongerenwerkers uit heel Nederland.

Het centrale thema van de dag is Verbinding; de jongerenwerker als verbinding naar de jongeren in de wijk; als verbinding naar netwerkpartners als de wijkagent, het sociale wijkteam of school of werk. En uiteraard het versterken van de verbinding tussen de jongerenwerkers onderling. Houd je van verrassende ontmoetingen en pittige discussies? Zorg dan dat je erbij bent op 25 april! Het belooft een bijzondere dag te worden vol bruisende activiteiten en kruisbestuivingen. Je gaat niet alleen naar huis met nieuwe kennis en informatie, maar houdt er ook waardevolle netwerkcontacten aan over. Laat je inspireren!

Programma

Er is een interactief programma met twee centrale lezingen, waaronder een door Dr. Judith Metz, Lector Youth Spot-Jongerenwerk. Daarnaast is er de keuze uit maar liefst 24 verschillende workshops. Workshops rond de thema’s, participatie, kwetsbare jeugd, veiligheid, professionaliteit en anders. Alle workshops dragen de kracht van het jongerenwerk uit en zijn voor en door jongerenwerkers.

Meer informatie

Deze dag is de eerste van twee bijeenkomsten in 2017. In het najaar volgt in Den Bosch een bijeenkomst over jongerenwerk voor onder meer vertegenwoordigers van gemeenten. Ga naar de website dagvanhetjongerenwerk2017.

Organisatie

Youth Spot, BV Jong, het Nederlands Jeugdinstituut, Movisie, Sociaal Werk Nederland en Verdiwel. Met ondersteuning van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, directie Jeugd.

NJi gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.