• HET NJi WERKT AAN DE KWALITEIT
  • VAN DE JEUGDSECTOR
Agenda

Effectief samenwerken aan één plan

16 juni 2017 - Bijeenkomst


Tijd:

15:00 - 17:00 uur

Locatie:

Movisie, Catharijnesingel 47, Utrecht

Kosten:

Gratis

Ik meld me aan

De cliënt meer centraal stellen en regie laten houden op het zorgtraject? Efficiënter samenwerken met alle hulpverleners en betrokkenen om de cliënt heen? Én kosteneffectief ondersteuning bieden volgens evidence based werkzame factoren? Dat kan met Samen1Plan!

Om kennis te maken met Samen1Plan als tool én gedachtegoed nodigen wij u als gemeente en organisatie uit voor een bijeenkomst op 16 juni.

Samen1Plan is een gratis online samenwerkingsinstrument voor cliënten en professionals waarbij meerdere hulpverleners betrokken zijn en vaak ook familie en vrienden van de cliënt. De online tool is op de werkvloer ontwikkeld door cliënten en hulpverleners. Samen1Plan heeft als missie het verbeteren van de kwaliteit van de hulpverlening op basis van het één-gezin-één-plan gedachtegoed.

'Met Samen1plan voorkom je veel misverstanden in de hulpverlening.'

Uw vraag, onze hulp
Zowel gemeenten als organisaties hebben behoefte aan effectieve samenwerking met en rond cliënten en medewerkers die doen wat nodig is zonder overwerkt te raken. Ook zijn er vragen over wat een effectieve manier van communiceren is als je volgens het één-gezin-één-plan gedachtegoed wilt werken. Samen1Plan biedt hier onderbouwd antwoord op. Rondom Samen1Plan kunnen wij u helpen met onder andere: advies- en visietrajecten, implementatietrajecten, trainingen en masterclasses, onderzoek- en procesevaluaties.

Aanmelden bijeenkomst
Nieuwsgierig? Meld je aan zodat je verzekerd bent van een middag met inspirerende presentaties van Lou Repetur (over Samen1Plan), Sofie Vriends (casus rondom Samen1Plan) en Marieke Boelhouwer (Samen1Plan in de praktijk). Ook is er gelegenheid tot het stellen van vragen en natuurlijk het uitproberen van de tool Samen1Plan en de mogelijkheid voor het maken van een (advies)afspraak.

NJi gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.