• HET NJi WERKT AAN DE KWALITEIT
  • VAN DE JEUGDSECTOR
Producten en diensten

Trainingen

Het Nederlands Jeugdinstituut heeft een breed scala aan praktijktrainingen, waarin het verwerven van kennis én vaardigheden op een aantrekkelijke manier wordt aangeboden. U wordt niet alleen wijzer, u kunt uw wijsheid ook in praktijk brengen.

Daarnaast biedt het NJi trainingen voor trainers aan, waarmee u bevoegd wordt om een training of methode aan te bieden aan beroepskrachten in het betreffende werkveld.

Het NJi is Cedeo-erkend. Dit houdt in dat minstens 80% van onze klanten zich tevreden tot zeer tevreden toont over de samenwerking met het NJi en de geboekte resultaten.

Onze trainingen A-Z

Oog voor interactie: taal- en interactievaardigheden

Subsidie aanvragen voor Oog voor interactie start op 2 januari 2017!

Het derde tijdvak om subsidie te vragen in 2017 voor Oog voor interactie is gestart op 2 januari 2017. Meer informatie kun je lezen in de Staatscourant.

Oog voor interactie

Het versterken van de interactievaardigheden van pedagogisch medewerkers in kinderdagverblijven (0 tot 4 jaar) en buitenschoolse opvang (4 tot 12 jaar).

NJi gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.