• HET NJi WERKT AAN DE KWALITEIT
  • VAN DE JEUGDSECTOR
Publicaties
Publicatie

Collectieven tegen Kindermishandeling: opbrengsten en ervaringen

Publicaties
Publicatie

Sociale wijkteams en informele zorg

Hoe kunt u als professional van een sociaal wijkteam samenwerken met mantelzorgers en vrijwilligers? Deze brochure gaat kort in op de knelpunten die spelen en uitgebreid op de oplossingen die werken.

Publicaties
Publicatie

Kwetsbaar, 18 jaar en dan?

Voor kinderen in kwetsbare posities is 18 worden een stuk zwaarder dan voor andere kinderen. Hoe gaan andere Europese landen om met deze problematiek?

Publicaties
Publicatie

Integraal werken in de wijk: good practices

Deze brochure voor professionals bevat een overzicht met praktijkvoorbeelden om mensen met lvb- of ggz-problematiek vroegtijdig te kunnen signaleren, bereiken en ondersteunen. De voorbeelden zijn voortgekomen uit het project ‘Integraal Werken in de Wijk' waarin diverse kenniscentra hun krachten bundelden.

Publicaties
Publicatie

Lvb en ggz: publicatieoverzicht

De brochure bevat een overzicht met publicaties en websites voor professionals die werken met mensen met lvb- of ggz-problematiek. De publicaties bevatten handvatten of methodieken om mensen met deze problematiek vroegtijdig te kunnen signaleren, bereiken en ondersteunen. Het overzicht is voortgekomen uit het project ‘Integraal Werken in de Wijk’.

NJi gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.